Vlaardingen
ZONDAG 17 DECEMBER 2017
Doe mee!

GOEDE DOELEN

 

LOGO-NIERSTICHTING1

 

c3c970d49b454403afe63044701c8ab1

 

Welkom

Inschrijving 4e Rotary Santa Run in Vlaardingen is geopend!

Datum: zondag 17 december 2017
Starttijd: 14.00 uur

Online inschrijven voor de Santa Run is niet meer mogelijk. Wel kunt u nog deelnemen aan de Santa Run door u zondag vanaf 13:00 te melden bij de kraam van de organisatie van Santa Run. Inschrijven is dan nog mogelijk met “uitsluitend” gepast geld. Het inschrijfgeld bedraagt 12,50. Bij 4 of meer inschrijvers ontvangt u ook zondag nog een gratis paintballarrangement.

Stel je eens voor… samen met honderden andere kerstmannen ren je door de stad. Overal word je met luid gejuich ontvangen. Na de finish drink je nog een heerlijk glaasje glühwein om te vieren dat je weer op het Veerplein bent aangekomen.

Voor de vierde maal organiseren de Vlaardingse Rotaryclubs de jaarlijkse Santa Run in en rondom het centrum van Vlaardingen. Dit jaar is het start- en finishpunt op het Veerplein. De afstand is ongeveer 3,5 kilometer, die je in je eigen tempo mag afleggen. Iedereen mag meedoen, dus je kunt samen met je sportgroepje, familie, vrienden of kinderen lopen.

Voor € 12,50 ontvang je een startbewijs en een kerstmannenpak met baard (volwassen of kind). Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. De mensen van de Nierstichting, Stichting Holywood en het Jeugdsportfonds zijn ook blij als je meedoet. De opbrengst komt namelijk geheel ten goede van deze goede doelen.

Gratis paintballarrangement voor teams

Behalve dat het deelnemen aan de Santa Run een fantastische belevenis is – waarmee je ook nog eens drie goede doelen ondersteunt – zijn er partners die mooie prijzen beschikbaar stellen. Zo wordt deelnemen met een team beloond. Als je je met een team van minimaal vier volwassenen inschrijft, dan ontvang je een gratis paintballarrangement ter waarde van 229,50 euro. Hoe krijg je het gratis ticket voor je team? Als je op het inschrijfformulier (minimaal) vier pakken aanvinkt, dan heb je een team. Ga met je afhaalbewijs naar één van de vier afhaalpunten en ontvang de kerstmannenpakken én het ticket voor het gratis (team) paintballarrangement. Wees er snel bij, want op = op.

Schrijf je snel in en loop gezellig mee!

Sfeerimpressie van de Rotary Santa Run in Vlaardingen 2016

Ook per e mail kun je ons bereiken: vlaardingen@rotarysantarun.nl

Welkom

Inschrijving 4e Rotary Santa Run in Vlaardingen is geopend! Datum: zondag 17 december 2017 Starttijd: 14.00 uur Online inschrijven voor de Santa Run is niet meer mogelijk. Wel kunt u nog deelnemen aan de Santa Run door u zondag vanaf 13:00 te melden bij de kraam van de organisatie van Santa Run. Inschrijven is dan […]

Lees meer
© 2017 - Design: BOS Reclame - Gorinchem