5e editie Rotary Santa Run

Naar goed gebruik vindt op zondag 16 december voor de vijfde keer de Rotary Santa Run Vlaardingen plaats. Dit jaar wordt het nog mooier en uitgebreider en zijn er twee unieke elementen toegevoegd. De Santa Run Vlaardingen is de eerste run van Nederland die nu ook een Santa Walk aanbiedt: een 8 km lange wandeling door Vlaardingen. Samen met YES, de vereniging die zich inzet voor jongeren, wordt aangeboden om samen met deelnemers in rolstoelen te wandelen.

Het tweede onderdeel is een speciaal online donatie platform. Iedereen die zich inschrijft – groepen vrienden, sportclubs, scholen, familieleden- kan zich door een eigen sponsorpagina laten sponsoren voor het goede doel. De groep die het meeste geld ophaalt ontvang een mooie prijs van een sponsor.
Het goede doel dit jaar is het Jeugdfonds Sport & Cultuur: alle opbrengsten worden besteed aan kinderen die wel willen sporten of muziek maken en waar het vaak aan geld ontbreekt. We wandelen en rennen samen in Vlaardingen voor Vlaardingers.

Voor 12,50 Euro schrijf je je in en krijg je een Kerstmannenpak, medaille en een gratis drankje na afloop. Wij rekenen op een heleboel Santa Claus runners en wandelaars; het belooft met verrassende elementen onderweg een geweldig sportief evenement te worden. Na afloop kan men onder genot van een hapje en drankje – met Vlaardings Vulcaanbier – op het Veerplein napraten.

Schrijf je in via deze link in en ren mee!

Ook per e mail kunt u ons bereiken: vlaardingen@rotarysantarun.nl